Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Ulucak Mahallesi'nde Hayırsever İbrahim Özdurakoğu tarafından temelinin atılması ardından yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Vali Yardımcısı Faik Arıcan, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve vatandaş katıldı.

Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuşma yapan İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, “Herkesin çok parası olabilir ama gönlü zengin olmayabilir. Vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek için vatandaşlarımızın da bazen bu hizmet yarışına katılıp kendilerine destek olmaları gerekiyor. Destek olmak hayırseverlik, yüce gönüllülükle ilgili bir duygudur. İbrahim amcamız ve kıymetli eşi Hüsniye Teyzemiz bu güzel binanın yapılmasına vesile oldular. Bundan sonra isimleri hem bu tabelada yaşayacak hem de bu tesisten yararlanan, şifa bulan herkesin dualarını kazanacaklar” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu tarafından dua okunarak açılış gerçekleştirildi. Öte yandan hayırsever İbrahim Özdurakoğlu ve ailesine plaket ve teşekkür belgesi verildi.