Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Program Cennet Bahçesi Mezarlığı'nda bulunan şehitlik ziyaretiyle başladı. Protokol üyeleri tarafından şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakılırken, şehit ve gazilerimiz için dualar edildi. Program, Hükümet Konağı bahçesindeki resmi bayramlaşma töreni ile devam etti.

Kemalpaşa Kaymakam Musa Sarı, “Mübarek Ramazan Bayramı öncesi aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andık. Bu mukaddes topraklar üzerinde yaşayabiliyorsak vatanı için korkmadan canını veren şehitlerimiz sayesindedir. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk bir bayram geçiriyoruz. Yaraları hep birlikte saracağız. Bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanmaktadır. Sürücülerimizin trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum. Bayramın mateme dönüşmemesi için seyahat esnasında kemerlerin takılı olmasını önemle rica ediyorum. Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma programına Kemalpaşa Kaymakam Musa Sarı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aktekin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.